Sziasztok!
Eladó új technikai tartály 80*45*35méretben. Képeken látható módon négy részre osztott.
Ha bármilyen kérdésed van vele kapcsolatban, írj rám.
Eladó technikai tartály
-
- Remeterák
- 7 1
Eladó technikai tartály
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
- Hezoa
- Remeterák
- 4
-
- Remeterák
- 7 1
Re: Eladó technikai tartály
Felnyomópumpa 4000 L/h felett, vagy áramoltató csere is szóba jöhet.
-
- Remeterák
- 7 1
22ezer Forint, elméretezés miatt sajnos nem tudom felhasználni, egy újat kell készítettem.
Belső méretek ha valakit érdekel szívesen megírom.
Belső méretek ha valakit érdekel szívesen megírom.
-
- Korallszirt Mester
- 197 4 1 1
Na akkor most letesztelem, hogy mi van akkor ha valaki véleményt ír...

Szerintem ez használt létére (igen amit nem a saját igényeidre alakítasz az szerintem használt) igen drága, saccperkábé ez a bekerülési értéke. A kialakítása sem túl szerencsés, mondjuk ezen lehet segíteni még.
-
- Bohóchal
- 70 1 1
Eddig önkéntes számüzetésben voltál a vélemény nyílvánítástólhanter13 írta: ↑2018.03.26. 20:20Na akkor most letesztelem, hogy mi van akkor ha valaki véleményt ír...![]()
Szerintem ez használt létére (igen amit nem a saját igényeidre alakítasz az szerintem használt) igen drága, saccperkábé ez a bekerülési értéke. A kialakítása sem túl szerencsés, mondjuk ezen lehet segíteni még.

: hanter13 (1)
-
- Remeterák
- 7 1
Szia Hanter!
Igazad van, elhoztam már a szalon ól így új már nem lehet csak újszerű, igaz km még nincs benne, de már az új kifejezés nagyon erős.
Az ára annyi amennyi, igaz nem írtam le, hogy alkuképes lehet, ezt most pótolták.
Kialakítása, hogy mért nem szerencsés és miért igen az meg tapasztalat dolga. Ha nem volt még hasonló sem részedről, akkor miből gondolod, hogy működik vagy sem. Működő aksi alatt láttam már, ebből indultunk ki és megvan minden szűrőanyagnak a pontos helye.
Ez még az én véleményem!
Igazad van, elhoztam már a szalon ól így új már nem lehet csak újszerű, igaz km még nincs benne, de már az új kifejezés nagyon erős.
Az ára annyi amennyi, igaz nem írtam le, hogy alkuképes lehet, ezt most pótolták.
Kialakítása, hogy mért nem szerencsés és miért igen az meg tapasztalat dolga. Ha nem volt még hasonló sem részedről, akkor miből gondolod, hogy működik vagy sem. Működő aksi alatt láttam már, ebből indultunk ki és megvan minden szűrőanyagnak a pontos helye.
Ez még az én véleményem!
-
- Bohóchal
- 85 1
Az én véleményem meg az, hoyg ez vagy 3 vagy 5 részre osztott - nézőponttól függően, - de én 4et nem látom ki belőle 
De az is lehet, hogy reggel van

De az is lehet, hogy reggel van

-
- Remeterák
- 7 1
Technikai tartály elkelt, topic zárható.
Kösz!
Kösz!