Sziasztok!
Az akváriumom a nappaliban van ami egybe van nyitva a konyhával, csak a konyha kerülne kifestésre. A kérdésem, hogy ez idő alatt (1-2nap) milyen módon tudnám leginkább kímélni az élővilágot.
Pl.: gyakori szellőztetés, akvárium letakarása, áramlás/felnyomó/lehab csak x indőnkénti bekapcsolása?
Hogyan védjem az élővilágot szobafestésnél?
-
- Ikra
- 1
-
- Remeterák
- 126
Re: Hogyan védjem az élővilágot szobafestésnél?
Szia!
Ha van lehetőséged vezesd ki a lahab szívó oldalát, ne onnan kapja a levegőt, az akváriumba értelemszerűen nem hullhat festék fal stb. Nálam megfutott a lehab festéskor de semmi károsat nem tapasztaltam.
Ha van lehetőséged vezesd ki a lahab szívó oldalát, ne onnan kapja a levegőt, az akváriumba értelemszerűen nem hullhat festék fal stb. Nálam megfutott a lehab festéskor de semmi károsat nem tapasztaltam.
: Zsombor (1)
-
- Ikra
- 1
Köszi, ez jó ötlet.
Minden más ment a szokásos módon? Gondolok itt pl. a techinkai és a főaksi vízfelszínének mozgásának nagyságára.

Minden más ment a szokásos módon? Gondolok itt pl. a techinkai és a főaksi vízfelszínének mozgásának nagyságára.
-
- Remeterák
- 126
A világítás le volt szerelve,(függesztett, és a plafont is festettem) ezért nem is ment, minden más normálisan működött.
- sasa
- Site Admin
- 1377 1 9 7 3 24 1
Nyilván azon felül, hogy akváriumot le kell rendesen takarni, hogy véletlenül se potyoghasson bele semmi a lehabzó levegőszívó csonkját vezesd ki külsérrew (elég a végére egy pici perlonvattás szűrő). Ha nem megoldható akkor szűrd meg a levegőt szintén vattával + aktív szénnel
Ezen kívül nem kell szerintem komolyabb elővigyázatosság, sok ilyet csináltunk már sokan, én nem tudok gondról.
Ezen kívül nem kell szerintem komolyabb elővigyázatosság, sok ilyet csináltunk már sokan, én nem tudok gondról.
Mer' a vizbül vonnya' ki a zoxigént! Teccik érteni?!
-
- Ikra
- 1
Köszönöm a segítséget!