[size=150:1nekyhw2]Sziasztok!
Új felhasználóként Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Nagyon Boldog, halakban és korallokban gazdag Új Évet kívánok![/size]
Üdv
Attila
Ünnepek
-
- Remeterák
- 15 1
Re: Ünnepek
MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS SIKERES (NEM CSAK AZ AKVARIZÁLÁSBAN), BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK!
:mokas:
:mokas:
-
- Korallszirt Mester
- 80
Hello mindenkinek!
Békés, meghit Karácsonyt és sikeres, boldog Új Esztend?t kívánok minden fórumozónak!
Péter
Békés, meghit Karácsonyt és sikeres, boldog Új Esztend?t kívánok minden fórumozónak!
Péter
Ha a capa a kezedböl eszik, a labadbol is fog.....
- sasa
- Site Admin
- 1370 1 9 7 3 23 1
-
- Korallszirt Mester
- 144
Kari
Sziasztok!
Bár nekem is voltak hasonló terveim és még pöppet korai, de én is nagyon kellemes, boldog karácsonyi ünnepeket és ITT egymás segítésében gazdag boldog új évet kívánok minden kedves ismert és ismeretlen (csak itt ismert) fórumozónak és tengeri/édes akvaristának! De gyanítom ehhez hasonló bejegyzések hada fog megszületni 24.-e környékén... Köszönöm, hogy itt vagytok és itt lehetek. Kiegészítjük 1mást, így mindannyian!
Üdv Fishi
Bár nekem is voltak hasonló terveim és még pöppet korai, de én is nagyon kellemes, boldog karácsonyi ünnepeket és ITT egymás segítésében gazdag boldog új évet kívánok minden kedves ismert és ismeretlen (csak itt ismert) fórumozónak és tengeri/édes akvaristának! De gyanítom ehhez hasonló bejegyzések hada fog megszületni 24.-e környékén... Köszönöm, hogy itt vagytok és itt lehetek. Kiegészítjük 1mást, így mindannyian!
Üdv Fishi
-
- Doktorhal
- 57 1
Mindenkinek Kellemes és Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!!
( és legalább annyi ajándékot mint nekem! :D )
( és legalább annyi ajándékot mint nekem! :D )
-
- Bohóchal
- 49
Ezúton szeretnék én is minden kedves fórumtársamnak és családjának Békés Boldog Karácsonyt Kívánni!