Selena » 12 jan. 2016 10:30 írta:Tehát akkor a kolléga hagyjon abba mindenféle kerdezgetest és inkább menjen be egy könyvesboltba és vegyen könyvet. Ok, maximum egy könyvet fog találni, Janosunket...persze abból sokmindent meg fog tudni, de közel sem mindent...a technikarol például nem sokat...vagy keresgeljen az interneten...persze ha beszél angolul, németül vagy éppen spanyolul...és ha nem beszél csak magyarul? Vagy menjen el akvaristakhoz...és ha Pilipocson lakik és nincsen 100km-es körzetben még sós víz sem...Szvsz így lehet jól elriasztani valakit erről a fórumról... És én pont ezért is hiányolom nagyon az akvárium naplokat ahol az akvarista folyamatosan vezeti mi történik az akvaba hétről hétre és azt a fórum megvitatja... Na ezekből lehet igazán tanulni...de lehet én látom megint rosszul...
Hali, az én ertelmezesem szerint nem azt írta hogy ne kerdezzen, hanem előbb olvasson utána, - mindegy milyen feluleten - miképp működik a rendszer, a lehabzo pl, miért van ra szukseg, mert ezek megtalalhatoak itt is.
Regebbi topicok atolvasa, pl a tied is, sok kerdesre valaszt adnak, mivel a legtobbjuk mar felmerult es meg is lettek válaszolva, stbstb.
Utana pedig itt lehet pontosítani, illetve tovabbvinni a történetet.